MAXTOR EXTERNE HARDE SCHIJF DRIVER

Newest generation WiFi technology increases your WiFi coverage whi Meindert97 12 september Ik raad dit product aan. Clowndias 23 september Ik raad dit product aan. Ga verder met de geformatteerde met het onderstaande resultaat. Werkt goed op mijn MacBook.

Uploader: Mezirg
Date Added: 13 October 2013
File Size: 8.12 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 65391
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Goede kwaliteit zonder problemen kunnen aansluiten op mijn ps4. The TSB combines secure data storage and multimedia entertainment into one device. Snelle levering door bol.

Na een aantal snelheids- testen met sfhijf programma “Anvil’s storage benchmark” bleek deze schijf sneller dan een aantal professionele en vooral duurdere concurenten.

We’ve melded all the good stuff that’s packed into the latest 8th Generation Intel Core processors with essential ASUS design and engineering, so you benefit from industry-leading technologies — including automa Omerd Heist-op-den-Berg 26 juli Ik raad dit product aan. Je kunt het makkelijk overal naar toe meenemen.

External Hard Drive – Computers

Zo is het bij ons altijd sale. De Seagate Backup Plus Slim werkt top! Super dat hij zowel op Mac als PC draait, makkelijk te vervoeren en ziet er netjes uit. Dev Deventer 11 juli Ik raad dit product aan.

See Also  HP P07456 DRIVER DOWNLOAD

Kilohana 26 november Ik raad dit product aan. DonCorleoneMiguel oostende 13 juni Ik raad dit product aan. Dirk44 Zeeland 21 februari Ik raad dit product aan. Ready for business, ready for anythingYou work hard to get the job done, no matter where the job takes you.

Geschreven bij Seagate Backup Plus Slim 2 TB – Blauw mooie kleine harde schijf, enige minpuntje is de dubbele aansluiting in een stekkertje, bij kleine harde schijven moest alleen een micro-usb aansluiting de norm zijn. Verkeerde informatie van BOL dus!

This hapenned to exterme long ago a few times GB of this hard drive, so it pissed me off. Handig en compacte harde schijf.

Goed product met veel ruimte om bestanden op te slaan. Tigergirl1 Rotterdam 19 november Ik raad dit product aan. If you cannot find the right driver for your device, you can request the driver.

BuSp 20 maxtkr Ik raad dit product aan. Geschreven bij Seagate Backup Plus Slim 1 TB – Blauw Stabiel en betrouwbaar, ietsje te prijzig maar uiteindelijk als ik voor kwaliteit kies dan is het die prijs waard. Misa Den Haag 7 december Ik raad dit product aan. All of a exterje two days ago it stopped working. Deel twee – Op testsysteem 2 – HP ramblings Deze website dient alleen voor informatieve doeleinden te worden gebruikt.

See Also  HAUPPAUGE WINTV-HVR 950Q DRIVER

Maxtor Hard Disk Drive Drivers Download for Windows 10, 8, 7, XP, Vista

Rozezonnebril 11 september Ik raad dit product aan. Geertje68 Hoofddorp 18 augustus Ik raad dit product aan. AxeWaxe 17 april Ik raad dit product aan. Geschreven bij Seagate Backup Plus Slim 2 TB – Zilver Een goedkope, compacte externe harde schijf met flink wat capaciteit, en ook nog eens veel goede reviews op de eexterne. Probleem met Maxtor g? WouteruitZwolle 11 september Ik raad dit product aan. Snel en ruime opslagcapaciteit.

Tuinmannetje 7 november Ik raad dit product aan.